• Головна

  • Обладнання для автосервісу

  • Шиномонтажне обладнання

  • Ручний інструмент

  • Двостійковий підйомник PowerLift PWR-240A (вантажопідйомність 4000 кг)


    Виробник: POWERLIFT (Китай)
    Модель: PWR-240A-380
    Наявність: В наявності
    73 920 грн.
    Докладніше

         Двостійковий підіймач PowerLift PWR-240A електрогідравлічний з нижньою тросовою синхронізацією призначений для підняття та подальшого проведення ремонтних робіт з транспортними засобами, вага яких не перевищує 4000 кг. Заводська конструкція автопідіймача розрахована для обслуговування легкових машин, позашляховиків, мікроавтобусів з короткою та середньою міжосьовою відстанню. Гідравлічний підіймач підійде для автосервісу з великим потоком, а також буде незамінним обладнанням у гаражній майстерні.

         Автомобільний підіймач PowerLift PWR-240A обладнаний автоматичною системою стопорних замків у кожній стійці, завдяки яким становище підйомних кареток фіксується на потрібній висоті. Механічна розблокування окремо на кожній стійці. Фіксація опорних лап у заданому положенні при мінімальному відриві від поверхні підлоги.

         Гідравлічні циліндри виготовлені за високими стандартами якості. У кожній стійці знаходиться один гідроциліндр. Електрогідравлічна станція фіксується із зовнішнього боку колони витягу. Гумові відбійники на підйомних каретках оберігають від пошкодження дверей автомобіля у випадку необхідності відкриття під час ремонту.

         Асиметрична конструкція опорних лап автомобільного підіймача дозволяє легко розподіляти навантаження незалежно від довжини автомобіля. Передні опорні лапи вигнуті під кутом для зручності позиціонування на момент виставлення необхідного становища на точку упора. Задні опорні лапи прямі. Опорні підставки завдяки різьбленню регулюються по висоті залежно від кліренсу автомобіля, який підніматиметься. Після закінчення роботи лапи складаються в одному напрямку.

         Фіксація стійок автопідіймача до поверхні підлоги за допомогою стандартних анкерних болтів M18 160 мм. на заздалегідь підготовлений фундамент. Розташування гідравлічної станції при монтажі можливо як з правої, так і з лівої сторони. Потужні опорні пластини, надійні троси синхронізації, міцні зварні шви роблять автопідіймач PowerLift PWR-240A безпечним в експлуатації.

    Технічні характеристики:
    Вантажопідйомність 4.0 т
    Висота підйомника 2824 мм
    Ширина підйомника 3426 мм
    Ширина між колонами 2806 мм
    Ширина заїзду 2576 мм
    Мінімальна висота підхвату 110 мм
    Час підйому/опускання 50 сек
    Висота підйому 1835 мм
    Виліт передніх лап (2 секції) 705-1045 мм
    Виліт задніх лап (2 секції) 828-1228 мм
    Потужність двигуна 2,2 кВт
    Вага підйомника 560 кг
    Габаритні розміри упаковки 1) 2824 х 450 х 850 мм; 2) 850 х 300 х 350 мм