• Головна

  • Обладнання для автосервісу

  • Шиномонтажне обладнання

  • Ручний інструмент

  • Прес гідравлічний 30 тонн ShiningBerg 1TSP30B-G (підлоговий)


    Виробник: ShiningBerg (Китай)
    Модель: 1TSP30B-G
    Наявність: В наявності
    32 400 грн.
    Докладніше

         Гідравлічний прес ShiningBerg 1TSP30B-G для автосервісу з максимальним тиском штока 30 тонн. Пересувний циліндр дає можливість проводити роботи з деталями різного розміру та конструкції. Манометр тиску дозволяє контролювати зусилля, що створюється під час роботи. Надійна конструкція преса додає йому додаткову стійкість у момент досягнення максимального навантаження.

          Між стійками розташована середня поперечка з регульованим положенням – це дозволяє встановлювати заготовки, що мають різну висоту. На верхній поперечині закріплений циліндр. Збоку установки закріплений масляний насос.

          Прес гідравлічний призначений для ремонтних майстерень, автопарків та промислових підприємств. Типові області застосування включають встановлення та зняття підшипників генератора змінного струму та насоса гідропідсилювача рульового управління, осьових підшипників, підшипників трансмісії, ущільнень, хрестовин та багатьох інших робіт.

          Завод виробник може вносити зміни до комплектації, конструкції та зовнішнього вигляду преса без попереднього оповіщення.

    Технічні характеристики:
    Вид преса підлоговий
    Тип приводу гідравлічний
    Макс. зусилля 30 т
    Гідравлічний циліндр пересувний
    Хід штока 150 мм
    Відстань між стійками 540 мм
    Робочий простір 970 мм
    Висота 1825 мм
    Вага преса 164 кг
    Розміри 1850 x 390 x 280 мм