• Головна

  • Обладнання для автосервісу

  • Шиномонтажне обладнання

  • Ручний інструмент

  • Стенд розвал сходження BRIGHT A750R


    Виробник: BRIGHT (Китай)
    Модель: A750R
    Наявність: В наявності
    348 600 грн.
    Докладніше

        Стенд розходив сходження BRIGHT A750R - це надійний ЗD стенд з двокамерною системою зчитування призначений для діагностики геометрії кузова автомобіля і всіх кутів колісної бази з можливою подальшої регулювання в допустимі норми. Програмне забезпечення Nexion (Італія) розроблене на базі операційної системи Windows забезпечує швидкість процесу процедури заміру з графікою в реальному часі і відображенням даних 0,01 °. Передова технологія зміни з новими цифровими камерами високого дозволу HiQ 5Mp і мішень нового покоління компактних розмірів для передачі параметрів. Стенд схід розрізав ЗD підходить для установки на невеликих площадках.

         Діагностичний пост розпорядження розходів можливе обладнання разом з 4-х стоячним витягом або на ямі. Запобіжно відкалібровані на заводі промені камер для більш простої установки і обслуговування.

         Обширний міжнародний автомобільний банк даних, заснований на практичному, більше 40 000 мультиброндових специфікацій автомобілів. Користувальницький банк даних служить для введення нових транспортних засобів, а також дані про поділений об'єм роботи з можливостями зберегти і викликати при необхідності всі дані про клієнта / транспортному сродстві. Програмне забезпечення захищене системою Hardlock.

         Процедура проведення змін проводиться нескладним методом прокатки. На екрані показується покрокове керівництво з зображеннями, на захистах навколо цифрових камер допоміжна світлодіодна індикація. Після закінчення вимірювань видно повну інформацію щодо геометрії кузова і відхилення від заводських пам'ятрів вимірів шасі.

    • Вибір пасивних мішень без електроніки з підвищеною довговічністю, зібраний разом з 4-х крапковими колісними. затискачами 11”-21” (до 26” зі стандартним набором адаптерів).
    • FFOоперативна контроль з компактним корпусом для ПК, комфортна металічна робоча поверхня для клавіатури, миші та принтера.
    • Цифрові камери останнього покоління з об'єктивами високого дозволу HiQ 5Mp (попередньо відкалібовані) в комплекті зі світлодіодними індикаторами, які допомагають оператору під час виміру: більше комфорту і скорочення робочого часу!
    • Оптимізований монолітний об'єктив камери з низьким рівнем спотворень (RAVG <0,50% дюйму NIR) з антибліковим нанопокриттям і вбудованим фільтром LPF для виключення відблисків сонячного світла.
    • Функція автоматичного пошуку мішень (балка з камерами переміщається по висоті до оптимального рівня для передачі пам'ятрів).
    • Механічні поворотні круги і гумові перекати для процедури прокатки, що постачаються в стандартній комплектації.
    • Професійне програмне забезпечення, що включає в себе всі функції, необхідні для фахівців з регулюванню розвал сходження колі: доступ до всіх значень налаштування в режимі реального часу, повна інформація налаштування осі автомобіля на одній підсумковій сторінці.